DE WERELD AAN JE MUUR

Wereldkaarten

Je wilt niet weten hoe lang ik heb moeten nadenken over wat er hier aan de muur kwam hangen. Eerst hing er een klok, maar die was qua kleur he-le-maal niet wat ik wilde. Weg dus. Maar toen was er een lege plek en dat is al helemaal niks. Foto’s vond ik ook too much, want die hingen ook al aan de muur er tegenover.

Wereldkaart aan de muur

Kun je nagaan hoe blij ik was toen ik benaderd werd door Wereldkaarten.nl. Of ik misschien eens op hun website wilde kijken. Nou, dat wilde ik wel. Alsof ze m’n gedachten konden lezen. Want waarom had ik als fervent reiziger niet eerder nagedacht over een wereldkaart aan de muur? Past ook perfect bij die foto’s aan de andere kant van de kamer, gemaakt op plekken over de hele wereld.

Retro schoolkaart

Goed, een wereldkaart uitzoeken dus. Dat is nog lastig, want het aanbod is – o cliché – reuze. Uiteindelijk kwam ik bij deze retro schoolkaart, een beetje sepia en supermooi qua kleur. Binnen een paar dagen lag ‘ie op de mat en hing hij aan de muur. Kijk nou, wat een plaatje!

Wereldkaarten detail

Wereldkaarten detail

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.