JOUW INTERIEUR HELEMAAL HERFST-KLAAR IN 3 STAPPEN

fall interior

Het is herfst,

En wat is een beter excuus voor een interieur-make-over dan een nieuw seizoen? Is er een? Ik dacht het niet. Maar hoe pak je dat aan? Ik kwam er niet helemaal uit en dus ging ik op zoek naar inspiratie. En die heb ik gevonden. Met onderstaande 3 stappen is jouw interieur helemaal klaar voor een nieuw seizoen:

1. Kleur op de muur

De beste en gemakkelijkste manier om de hele look en feel van je interieur te veranderen, is door een muur te schilderen. Durf een bijzondere kleur te kiezen, zoals koperrood, donkerblauw of diepgroen. Ik ga voor die laatste. Ik heb het nog niet gedaan, maar de verf is gekocht, dus er is geen weg terug. Houd mijn Instagram in de gaten, ik hou je op de hoogte!

2. Geurkaarsen

Oké, misschien niet in meervoud. Gebruik één geurkaars – die van Bath & Body Works zijn mijn favo, omdat ze dagenlang ruiken zonder zelfs te worden aangestoken – en licht de rest van je kamer op met gewone kaarsen. Ik heb persoonlijk een heel groot lichtprobleem bij mij thuis: ik heb een hekel aan kunstlicht. Dus wanneer de herfst komt, steek ik zoveel mogelijk kaarsen aan als ik kan.

3. Kussens en plaids

Ik heb het gevoel dat ik dit elk jaar schrijf en dat is waarschijnlijk ook zo, omdat dit levensbehoefte nummer één is als het koud wordt. Vooral omdat ik in een heel oud huis woon en het verdomd snel koud wordt. Ik verzamel plaids en kussens om me heen. Overal. In schattige herfstkleuren natuurlijk – passend bij die muur.

Staan jullie allemaal al in een herfstinterieur of kun je wat hulp gebruiken? Nou, je hebt geluk! Hier is wat extra inspiratie voor jou:

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.