KERSTFILMS OP NETFLIX: DEZE 3 ZIJN PERFECT VOOR EEN AVONDJE BANKHANGEN

Netflix christmas movies

Kerst is mijn favoriete tijd van het jaar,

Vooral als het buiten sneeuwt en je nergens heen hoeft. Wanneer je gewoon binnen kunt blijven en chillen met warme chocolademelk – lekker cliché. Netflix begrijpt dat en besloot dit jaar om je een beetje te helpen, door enkele van de meest cliché chickflicks uit te brengen. Dus hier zijn de drie die je niet mag missen als je het mij vraagt. Je weet waar je me deze kerst kunt vinden.

A Christmas Prince

Dit is misschien wel de meest besproken kerstfilm van het jaar. A Christmas Prince is de meest clichéfilm die je je maar kunt voorstellen. Je hebt een blond, nogal naïef meisje, een vriendin en een beste vriendin, een baan die ze haat en een oogje op een leuke vent. In principe kun je vanaf de eerste minuut zien waar dit naartoe gaat.

Christmas Inheritance

Oké, ik moet hier eerlijk zijn: ik heb deze nog niet bekeken. Maar de trailer alleen maakt het duidelijk dat dit een must-see is voor Kerstmis. Het zou zelfs nog erger kunnen zijn – of beter, hangt af van wie het vraagt ​​- als degene hier boven.

A Wish For Christmas

Hallo, Gretchen Wiener! Het is lang geleden, maar ze is terug met een epische rol. Oké, episch is misschien iets te veel, maar kijk deze alsjeblieft als je in een kerststemming bent en het vriendje nergens te zien is – omdat je wordt uitgelachen, dat beloof ik je. Deze is ongelooflijk cliché, vond het geweldig.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.