MOOIE TULPEN EN BLIJE VOETJES

Superga

Zijn het de prachtige tulpenvelden,

Of kijk ik dankzij mijn fijne nieuwe schoenen zo vrolijk? Ik denk een combinatie van beiden. Want ondanks dat ik ieder jaar weer uitkijk naar de bloeiende tulpenvelden in april en mei, maakt niets mij gelukkiger dan nieuwe schoenen.

Lievelings

Oké, dat is overdreven. Maar je snapt m’n punt toch? En als ik dan een paar nieuwe schoenen heb, is het wel zo fijn als ze heerlijk lopen. Gelukkig krijg ik die garantie als ik een stel Superga’s over mijn voeten trek.

Blije voetjes

Ik zit inmiddels op paar nummer drie en ja, ze lopen allemaal even lekker. Deze keer koos ik niet voor witte gympen, maar ging ik voor zwart. In my defense, ik wilde echt wel een spannend printje – hallo panter! – maar die was helaas uitverkocht en zwart is wel zo praktisch. Had ik al verteld dat ik er helemaal gelukkig van word?

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.