3 RARE WENKBRAUWTRENDS DIE NERGENS OP SLAAN

wenkbrauw trends

Gekke wenkbrauwtrends,

Wat moet je ermee? Sinds Cara Delevingne zijn we allemaal helemaal fan voor de wat vollere – zeg gerust dikke – wenkbrauw. We mogen die pincet dus wat vaker in de toilettas laten liggen en dat is fijn, want van die dunne jaren negentig-streepjes werd ook niemand knapper.

Een wat mindere ontwikkeling tegenwoordig is de gekke wenkbrauw. En dan niet weggeschoren stukje – ken je ze nog? – gek, maar ook echt heel gek. In de categorie ‘slaat nergens op’ presenteer ik jullie:

1. De halo

De nieuwste en tevens misschien wel de raarste versie in gekke wenkbrauwenland. Hoe laat je dit in godsnaam groeien? Dat kan toch gewoon niet?

Halo eyebrow trend

Via Stella Sironen

2. De fishtail

Of het een fishtail is of een soortement van duivelsoortjes maar dan op je voorhoofd, geen idee. Je zult mij in ieder geval niet betrappen met deze wenkbrauw coupe.

Fishtail eyebrow trend

Via SkyzEdits

3. De feather

Ik ben gek op veertjes, don’t get me wrong. Maar ik heb ze dan toch liever in m’n interieur, sieraden of – vooruit – mijn haar. Op m’n voorhoofd? Not so much.

Feather eyebrow trend

Via Hannah Lyne

Meer inspiratie?

Ik kwam er tijdens het schrijven van dit artikel trouwens achter dat Cosmopolitan ook een leuke compilatie heeft gemaakt van de meest vreemde wenkbrauwtrends van 2017. Check ‘em hier even, als je inspiratie op wilt doen voor een nieuwe wenkbrauw-coupe.

Bovenste foto via Paula

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.