HET VERHAAL VAN HET MEISJE EN HAAR ROZE TRUI

Pink sweater outfit

Laat me je een verhaal vertellen over een meisje en haar roze trui,

Ze vond het geweldig, de roze trui. Maar ze droeg het bijna nooit, omdat ze niet echt wist hoe. Oké, laten we het verhaal weghalen, natuurlijk is het meisje mij. En ik ben verliefd op mijn roze trui. Maar op de een of andere manier voel ik me er altijd een beetje kinderlijk in. Helpt mijn vriend er ook niet tegen.

Inspiratie voor roze trui

Er is dus maar één optie: zoek naar manieren om hem te dragen. En waar kun je beter beginnen met zoeken dan Pinterest ? Hoewel dit meestal mijn go to inspiration-app is, moet ik zeggen – met grote spijt – het stelde me deze keer teleur. Ik kon de perfecte trui outfit die ik zocht niet vinden.

On Wednesdays we wear pink

Wat nu? Omdat ik me een beetje verloren voelde, besloot ik om een ​​ouderwetse Google-zoekopdracht uit te voeren. En raad eens? Ik heb iets gevonden! Meer dan één ding eigenlijk, hoewel ik niet helemaal zeker ben of elke outfit beneden mijn stijl is, het is goede inspiratie. Laten we roze dragen! En niet alleen op woensdag.

Uitgelichte foto met dank aan the fashion cuisine

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.